دستور رسیدگی فوری به مصدومان حادثه بندر شهید رجایی در مراکز درمانی تامین اجتماعی تعداد مجروحان انفجار بندر شهید رجایی به ۷۰۰ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس جمعیت هلال احمر: ۵ فروند بالگرد هلال‌احمر به بندرعباس اعزام شد دادستان کل کشور نسبت به انتشار اخبار کذب از حادثه بندر شهید رجایی هشدار داد (۶ اردبهشت ۱۴۰۴) تندخویی و تندمزاجی نابود کننده پیوندهای خانوادگی و اجتماعی | سم مهلک یک رابطه وزیر بهداشت دستور رسیدگی فوری به مصدومان بندر شهید رجایی را صادر کرد بازی با مرگ با بلع یک کیلو و ۸۰۷ گرم تریاک در تربت حیدریه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل بر اثر اختلاف مالی در لرستان | دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت ماجرای تیراندازی پلیس تهران در قلهک چه بود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب پرداخت ۱۸۵هزار میلیارد تومان از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۴ لخته‌شدن خون در مغز مرد ترکیه‌ای، زبانش را دانمارکی کرد! افزایش سرقت از مشاغل حساس در تهران؛ آیا قوانین بازدارنده کافی هستند؟ شمار موتورلانس‌های اورژانس مشهد بیش از ۲ برابر شد هشدار به مادران باردار: نشانه‌های زایمان زودرس را بشناسید آمار تلفات و تعداد مصدومان انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس + فیلم واکسیناسیون از مرگ‌ومیر ۴۰ درصد از کودکان جلوگیری کرده است رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی همسر متوفی بلافاصله مسدود نشود آخرین فرصت ثبت‌نام برای ترمیم سوابق تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد نقش آفرینی موفق شعبه ۳۰۳ شورای حل اختلاف مشهد در صلح و سازش یک پرونده مطالبه طلا انفجار شدید در بندر شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و علت انفجار برنامه جدید معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش برای دبستانی‌ها آمار عجیب ازدواج در ایران؛ زنان متأهل کمتر از مردان! | ۲۵ هزار ازدواج بالای ۵۰ سال قدردانی از معلم، زیر فشار تجملات چند توصیه مؤثر برای روز کنکور | چطور درس‌ها را جمع‌بندی کنیم؟ تأثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد | توضیح وزیر سابق آموزش و پرورش از فواید این تصمیم استرداد ۶۸۹ هزار تبعه غیرمجاز افغان از مرز‌های خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

آخرین اخبار اربعین | تمدید گذرنامه ها قطعی نیست!

  • کد خبر: ۱۲۱۹۸۴
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۲
آخرین اخبار اربعین | تمدید گذرنامه ها قطعی نیست!
رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه انتظامی کشور آخرین وضعیت تمدید اعتبار گذرنامه زوار اربعین حسینی را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، افزایش اعتبار گذرنامه زائران کربلا  مهمترین خبر این روز‌ها بوده است که از جمله آن می‌توان به اظهارات «صادق خلیلیان استاندار خوزستان» مبنی بر تمدید گذرنامه‌های فاقد اعتبار در مرز‌ها اشاره کرد؛ یا سخنان «سید مجید میر احمدی معاون وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین» که در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی اعلام کرد که بر اساس آخرین هماهنگی که با وزارت کشور عراق صورت گرفت، بنا شد گذرنامه‌هایی که کمتر از شش ماه اعتبار دارند و یا حتی فاقد اعتبار هستند با تمهیداتی که اتخاذ شده توسط پلیس گذرنامه فراجا در «مرز» به مدت ۶ ماه تمدید می‌شود و زائران می‌توانند بدون نگرانی در مرز گذرنامه خود را تمدید کنند؛ و همچنین اظهارات «سردار حسین اشتری فرمانده کل انتظامی کشور» که در خصوص اعتبار گذرنامه‌های زائران اربعین، اعلام کرد که طبق توافق با پلیس عراق مقرر شده تا گذرنامه‌هایی که تاریخ آن‌ها به اتمام رسیده با مهر تمدید پلیس  برای تردد زائران اعم از زمینی، هوایی و دریایی میسر باشد.

حال با توجه به اظهارات مسوولان و رایزنی با طرف عراقی، مخاطبان این سردرگمی را داشته که نحوه تمدید گذرنامه‌های منقضی به چه صورت بوده و در کدام مرز‌ها این اقدام صورت می‌گیرد.



برای تمدید گذرنامه منتظر پاسخ طرف عراقی هستیم/ تمدید گذرنامه در مرز نداریم


سردار علی ذوالقدری رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه انتظامی کل کشور در خصوص آخرین جزئیات تمدید و اعتبار گذرنامه برای خروج از کشور و شرکت در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی (ع) اظهار داشت: طی مذاکرات اولیه مسوولان ایرانی با طرف عراقی این مساله عنوان شد که برای گذرنامه‌های منقضی یا دارای اعتبار زیر ۶ ماه تمدید صورت پذیرد که در صورت نهایی شدن و اعلام رسمی از سوی مقامات عراقی زائرین جهت تمدید شش ماهه به ادارات مهاجرت و گذرنامه سراسر کشور مراجعه کرده و پس از ثبت اطلاعات آن‌ها در سامانه با درج مهر فیزیکی در گذرنامه اعتبار جدید لحاظ می‌شود.

وی افزود: این تمدید صرفاً برای ایام اربعین بوده و به صورت «رایگان» انجام می‌شود.

سردار ذوالقدری در پاسخ به پرسش دیگر در این خصوص که آیا امکان تمدید گذرنامه در نقاط مرزی مهیا است یا خیر؛ خاطرنشان کرد:  امکان و ابزار تمدید اعتبار گذرنامه در مرز‌ها فراهم نیست و زائرین برای جلوگیری از معطلی حتماً در ادارات گذرنامه مراکز استان‌ها نسبت به تمدید اعتبار گذرنامه اقدام کنند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->